Meni Zapri

Posvetitev Marijinemu Brezmadežnemu srcu in Marijina sporočila

Marija opozarja:

“Vztrajajte v pravi veri in se posvetite mojemu Brezmadežnemu Srcu, kar omogoča neizmerno zaščito pred boleznimi, ki se bodo kmalu pojavile in proti napadom demonov.

 
Marijino sporočilo, 13. maja 2017

Izročitev Marijinemu Brezmadežnemu Srcu pomeni, da jo sprejmemo v celotno razsežnost svoje osebnosti in življenja, prav tako nas ona sprejme v svoje srce in se nam izroči. Mi smo v njenem in ona je v našem srcu. V svoji silni ljubezni do Boga ga je priklicala vase do te mere, da se je po njej celo učlovečil. Bog je po njej postal človek, če ga je priklicala vase, bo njena brezmadežna ljubezen priklicala Jezusa tudi v nas. Tako Marijino Brezmadežno Srce postane naša pot v Jezusovo Presveto Srce, kjer najde duša svoje odrešenje in prehod v hišo nebeškega Očeta, kjer se v moči Svetega Duha zgodi dokončna združitev s Troedinim Bogom. Po Mariji je torej najbolj varna in hitra pot do Jezusa, po katerem se zgodi čudež našega odrešenja.

 

POSVETITEV MARIJINEMU BREZMADEŽNEMU SRCU:

Presveta Devica Marija! Mati Božja in moja Mati! Tvojemu Brezmadežnemu Srcu se posvetim z vsem kar sem in kar imam. Sprejmi me pod svoje materinsko varstvo! Varuj me pred vsemi nevarnostmi! Pomagaj mi premagovati skušnjave. S tvojo pomočjo bom ohranil svojo dušo čisto. Tvoje Brezmadežno Srce naj bo moje pribežališče in pot, ki me vodi k Bogu. Izprosi mi milost, da bom iz ljubezni do Jezusa pogosto molil in se žrtvoval za spreobrnjenje grešnikov. Naj s tem popravim krivice, ki so z grehi storjene tvojemu Brezmadežnemu Srcu. Združen s Teboj in s Srcem tvojega Božjega Sina hočem živeti v popolni predanosti presveti Trojici v katero verujem, jo molim, vanjo upam in jo ljubim. Amen.

 

V Glasilu Kraljice miru sta zapisani tudi naslednji sporočili, ki jih je izrekla Marija:

“Ljubljeni moji otroci, zdaj je vojna že zelo blizu, veliko molite z rožnim vencem v rokah; samo s pravo vero se lahko kaj spremeni. Vedno molite sveti rožni venec, če hočete odvrniti vojno, ki je vse bližja. Vaša vera vam bo dajala mir in veselje”

 
Marijino sporočilo 2. aprila 2019

Kadar molimo rožni venec skupaj z Marijo kličemo Boga ne le vase, ampak tudi v ta svet. Skupaj z njo premišljujemo o Jezusovem odrešenjskem delu; o njegovem učlovečenju, poučevanju, trpljenju, smrti, vstajenju,… Skupaj z našo nebeško Materjo lahko v tej molitvi pri Bogu izprosimo velike stvari, še posebej za otroke in mladino.

 

“V prihodnosti bo prišlo do tridnevne teme. V tej temi bodo dajale svetlobo le blagoslovljene sveče. V tem času bo na nebu vidno znamenje križa po vsem svetu. Jezus bo na poseben način nagovoril vsako človeško bitje. Vsak bo videl sebe kakor ga vidi Bog. Videl bo v čisti luči vse svoje dobro in tudi slabo. V usmiljenji ljubezni Jezusa Kristusa pa bo vsaka duša spodbujena k spreobrnjenju. To bo zadnja priložnost za spreobrnjenje. Za tem te priložnosti več ne bo.”

 
Marijina sporočila v letih 2016 in 2017.

Kdaj se bo to zgodilo ne vemo, to ve samo Bog.